Hvordan få råd til drømme-seilbåten

Å kjøpe en seilbåt og dra ut på det åpne hav er en drøm for mange, men for de fleste forblir det også kun dette – en ønskedrøm. Det er nemlig ikke alle som har ekstra penger liggende rundt til å bruke på en seilbåt, når det finnes så mye annet, mer nødvendig og ansvarlig, å bruke pengene på. Men dersom dette virkelig er en stor drøm for deg er det verdt å gjøre en liten ekstra innsats, og det vil vi hjelpe deg på vei med.

Selg unna unødvendige gjenstander

Ettersom en seilbåt er en dyr investering er det nok mange som tenker at det ikke er en forsvarlig måte å bruke opptjente penger på, men hva med andre gjenstander du har brukt penger på uten nytte? De fleste av oss har gjort noen bomkjøp i livet, og noen av disse står kanskje gjemt på loftet eller i garasjen og samler støv. Det kan og være du har ting av verdi du rett og slett ikke bruker nok. Dersom du har elektroniske gjenstander, et dyrt kamera, trimutstyr eller andre gjenstander av verdi som ikke blir brukt, kan du selge de og spare disse pengene til drømmekjøpet.

Vinn en jackpot

Det høres kanskje ut som lureri, men det er jo tross alt sant at spill på nettcasino kan gjøre deg rik. Du kan faktisk tjene opp mange millioner dersom du spiller kortene dine rett, eller kanskje velger å satse på noe annet enn kortspill. Det finnes nemlig mange jackpotautomater der ute med enorme gevinstutbetalinger, og du kan være den heldige vinner. Det er alltids verdt et lite spinn eller to – du kan være heldig.

Spar og budsjetter

Det siste tipset er gjerne både åpenbart og kjedelig, men dersom du trenger ekstra penger til noe er det beste tipset å spare og budsjettere godt. Start med å sette til side en liten sum hver måned, og etter hvert vil du ha gode penger spart til ditt formål.